четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 49

Ново зголемување на социјалната парична помош

Груевски во посета на Битола и Охрид

Груевски во посета на Битола и Охрид

Последни вести

Премиерот Никола Груевски најави уште едно зголемување на социјалната парична помош.

Со јулската исплата социјалната парична помош ќе биде исплатена со зголемување од 5%.

-Изминативе години откако сме на власт социјалната парична помош е зголемена за 62%. Со ова зголемување, социјалната парична помош ќе биде вкупно зголемена за 65%, истакна Груевски.

Најчитани вести