Магазин

ФОТО: Новогодишен подарок од Сека Алексиќ

ФОТО: Новогодишен подарок од Сека Алексиќ

Српската пејачка Сека Алексиќ неможе да дочека да дојде Нова Година, па веќе го спакува подарокот за сите нејзини обожаватели.

seka-2

Таа облече краток, златен фустан и легна под елката.

Насловот на фотографијата е „Тик так тик так“ што значи дека едвај чека часовникот да отчука полноќ…