четврток, 29 јуни 2017  |  Вести денес: 0

Новогодишни пози за среќни празници!

Последни вести

Ве очекуваат возбудливи празници ако веќе првата ноќ во новата година примените нешто од листата.

Нема потреба да трошите пари за скапи подароци за вашиот партнер. Најдобрите изненадувања кои најмногу ќе го израдуваат секријат токму во спалната соба. Приредете вистинска експлозија од сраст со новите пози коис е идеални за празнично расположение.

Прва поза

Дајте и на класичната мисионерска поза сезонски обрт така што ќе лежите на крајот на креветот со подигнати префрлени нозе преку рамењата на партнерот. Во оваа поза главната улога и целиот „товар“ паѓа на мажот.

Втора поза

Легнете на стомак додека бедрата ви се на крајот од креветот, а нозете испружени во воздух. Партнерот треба да се фати за колковите и да ви приреди уживање кое долго ќе го паметите.

Трета поза

Седнете го во фотеља и оставате да ужива. Позата е слична како да правите серија склекови. Стапалата држете ги на подот, а телото благо наведнете го кон напред.

Четврта поза

Зафрлете ја главата преку работ од креветот во оваа модификувана мисионерска поза и со воздишки броите ситно до новата година.

Најчитани вести