Македонија

НовоЛото 7/34 среќно за уште двајца Скопјани

НовоЛото 7/34 среќно за уште двајца Скопјани
НовоЛото 7/34 среќно за уште двајца Скопјани
Последните две кола во оваа 2016год.  НовоЛото 7/34 и дополнителната игра ЏОКЕР донесоа две парични добивки за двајца Скопјани.

Киро Цветковски од Скопје, Драчево, кој е редовен играч на НовоЛото7/34 , а никогаш не заборава да уплати и дополнителен Џокер број , својата среќа ја дочека во 26 коло во 2016 година. Дополнителната игра ЏОКЕР му донесе премија за шест погодоци загарантирана од Државна лотарија на Македонија, во износ од 600.000 денари . Киро верува во своите среќни броеви и постојано ги игра истите веќе многу години наназад. Така и овој пат уплатил  8 комбинации и еден џокер број во СРЕЌНОТО МЕСТО ГОГИ , во Драчево.

27-то коло, пак се покажа среќно за уште еден редовен играч, Ј.Б. од Скопје , кој во Среќното Место ТОЛЛАКС во Т.Ц. Скопјанка ги одиграл своите среќни НовоЛото броеви , и освои добивка 6+1, која е вредна 460.590 денари . Иако е редовен играч, за овој Скопјанец, ова е прва поголема добивка , која сака да ја подари на своите внуци.

Овие упорни играчи на игрите на среќа се доказ дека не треба да се губи надеж, затоа уплатете ги вашите среќни броеви и очекувајте добивки во НовоЛото 7/34 на Државна лотарија на Македонија. Моментно, премијата за седумка изнесува 13.000.000 денари. Секако не заборавајте ја и дополнителната игра ЏОКЕР, кој за само 20 денари може да ви донесе премија вредна 600.000 денари. Верувајте и трагајте по среќата , бидејќи само кој игра , тој и добива.