Македонија

„Обединети Македонци“ со жестока реакција за постапките на Заев

„Обединети Македонци“ со жестока реакција за постапките на Заев

Најстарата македонска организација во иселеништво, „Обединети Македонци“ преку декларација жестоко ги осудува постапките на опозицискиот лидер Зоран Заев.

makedonci_thumb_medium500_688

mak

 

Извор: Курир.мк