Свет

Објавена фотографија од напаѓачите во бриселскиот аеродром

Објавена фотографија од напаѓачите во бриселскиот аеродром

Првата фотографија од можните напаѓачи во аеродромот во Брисел се појави на интернет.

Станува збор за двајца мажи кои што носат црни блузи.

Фотографијата наводно е од надзорните камери.

Инаку претходно светските медиуми пишуваа дека напаѓачите од Брисел најверојатно учествувале и во нападите во Париз од ноември минатата година. Повеќе за тоа на следниот линк.