Македонија

Обраќање на Груевски на првиот Mакедонско-германски форум

Обраќање на Груевски на првиот Mакедонско-германски форум

Претседателот на Владата на Република Македонија Никола Груевски, денеска ќе се обрати на првиот Македонско – германски форум на тема: „Политичката едукација како основа на демократијата: 15 години Фондација Конрад Аденауер во Република Македонија“.

Како што соопштуваат од Владата, настанот ќе се одржи во хотелот „Холидеј Ин“.