Македонија

ВИДЕО: Обраќање на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски

ВИДЕО: Обраќање на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски

Во седиштето на владејачката ВМРО-ДПМНЕ се обрати претседателот на партијата Никола Груевски.