среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Обука за интерактивни методи во средните училишта

ucenici

Последни вести

Во Скопје денеска ќе се одржи обука за примена на интерактивните методи во наставата во јавните средни училишта во Република Македонија.

Обуката ја спроведуваат експерти од „University College London“, а денеска на неа ќе присуствува и заменик министерот за образование и наука, Спиро Ристовски.

Најчитани вести