Македонија

Од 1 февруари новите електронски билети само со две возења

Од 1 февруари новите електронски билети само со две возења

Цените на билетите нема да поскапат.

Утринава гостин во вестите на ТВ Нова беше Игор Јанушев, директор на ЈСП Скопје.