Магазин

Од 14. јули почнува летниот камп на „Autodesk Macedonia“ во Охрид

Од 14. јули почнува летниот камп на „Autodesk Macedonia“ во Охрид

Летниот камп „Autodesk Macedonia“ za 3ds MAH & V-Ray започнува со работа на 14 – ти јули во Охрид.

Овој камп е наменет за професионален тренинг и обука на архитекти, дизајнери, ТВ и филм артисти, „девелопери“ на игри и CG артисти.

Кампот кој ќе трае до 24-ти јули, предвидува напредни работилници со голем број тренери и предавачи докажани во ова поле, дружење и плажа, како и полн пансион на ривиерата.

2

Оние кои ќе бидат дел од овој летен камп, ќе имаат можност да се стекнат со сертификати – дипломи директно од Аутодеск Америка, признаени во целиот свет.

„Autodesk Makedonija“ е единствена сертифицирана компанија во Македонија од страна на „Autodesk“. Посетителите на курсевите се стекнуваат со оргинални, светски признаени дипломи кои ги добиваат директно од „Autodesk“.

Заинтересирани повеќе информации можат да добијат на: info@edukacijaanimacija.com, www.autodeskmakedonija.com, www.edukacijaanimacija.com

3

Цел на курсот 3DS MAX:

Целта на основниот курс 3DS MAX е да по неговото успешно завршување кандидатот  биде способен самостојно да изработи :

-3D модел користејќи конкретни алатки

-Да ги разбере и разликува различните начини на креирање на 3d објекти

-Да може да создаде 3d објект од 2d splines

-Да ги разбере и примени 2d и 3d текстурите, битмапите на основа од реална слика како и нивните процедури

-Напредно мапирање со подслоеви  и користење на модификатор за мапирање

-Херархии и пивот

-Креирање и поставување на осветлување и светлечки ефекти

-Креирање и поставување на камери и нивни ефекти

-Да го разбира и користи анимирањето на објектите, камерите, светлата…

-Да ги разбере и користи модификаторите

-Да го разбере и користи покрај основниот рендер V-RAY рендерот

-Да го примени знаењето во сочувување на крајниот производ видео, слики…

4

Што добивате со посета на Летниот камп во Охрид 2014

Десет дена интензивен курс за 3DS MAX / V-RAY

Повеќе предавачи обучени и сертифицирани со големо искуство

Изучувае и примена на V-RAY светски најекспатиранит рендер за реална визуелизација

Дипломи директно од Аутодеск САД кои важат во целиот свет

Сите потребни материјали во електронска форма

Изработка од ваша страна на високо квалитетен рендер под наше менторство како краен резултат на вашата обука

Просторија опремена со целокупна компјутерска и визуелна опрема

Полн пансион во бунгалови со ТВ, тоалет…

Плажа со спасувач

Евтини пијалоци во барот од кампот

Богата културно – уметничка програма во вечерните часови

Размена на искуства, напредни предавања организирани во групи