понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 77

Од Богородица до Табановце зголемен интензитет на сообраќајот

На автопатот од граничниот премин Табановце до граничниот премин Богородица утринава е зголемен интензитетот на сообраќајот во правец на север.

tabanovce-1

Поврзани вести

На автопатот од граничниот премин Табановце до граничниот премин Богородица утринава е зголемен интензитетот на сообраќајот во правец на север.

Авто мото сојузот на Македонија соопшти дека на патарините Стоби, Отовица и Романовце присутен е поголем број возила.

Зголемена фреквенција на возила е забележан и за излез од Македонија на граничните премини Табановце и Богородица.

Од македонска страна за влез и излез од државата можни се задржувања до 20 минути.

Најчитани вести