понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Од денеска отворени денови со катастарот

Граѓаните можат да закажуваат термини со стручните тимови секој работен ден од 9 до 16 часот на телефоните 3097-300 и 3097-337.

katastar1

Последни вести

Агенцијата за катастар на недвижности од денека до 30 јануари во период од 9 до 17 часот во Центарот за катастар на недвижности Скопје, на улица Дрезденска бб ќе организира отворени денови за граѓаните од подрачјето на Град Скопје.

Од Агенцијата за катастар на недвижности ги повикуваат сите граѓани кои имаат било какви нејаснотии поварзани со катастарот да дојдат и да се консултираат за сите прашања.

Граѓаните можат да закажуваат термини со стручните тимови секој работен ден од 9 до 16 часот на телефоните 3097-300 и 3097-337.

Најчитани вести