Македонија

Од денеска почнува со работа спортскиот полигон во Ѓорче

Од денеска почнува со работа спортскиот полигон во Ѓорче

Премиерот Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на спортски полигон во општина Ѓорче Петров.

Полигонот е лоциран на улица „Христо Батанџиев“, поранешна „Социјалистичка зора“, а почетокот на настанот е предвиден за 13:30 часот.