петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Од денеска почнува да сообраќа новата линија на ЈСП

Почнувајќи од денеска пробно ќе започне да функционира нова линија 28 на релација „Транспортен центар“ – „Македонско село“, информира ЈСП.

jsp-avtobus-640x404

Поврзани вести

Почнувајќи од денеска пробно ќе започне да функционира нова линија 28 на релација „Транспортен центар“ – „Македонско село“, информира ЈСП.

Трасата на движење на минибусот ќе биде следнава:

Транспортен центар, бул. К.Ј.Питу, бул. Кочо Рацин, ул. 11-ти Октомври, ул. Димитрие Чуповски, бул. Св.Климент Охридски, бул. Партизански Одреди, ул. Московска, ул. Војвода Васил Чакаларов, ул. Козле, Пат за Горно Нерези – Македонско село.

Во обратна насока се движи по истата траса.

Погледнете го распоредот, во кој период од денот ќе сообраќа новата линија:

trasa-jsp

Најчитани вести