недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Од денеска усно пријавување стока без трошоци за царинска декларација

carina-2-1

Последни вести

Царинската управа денеска почнува со промоција на можноста за усно пријавување стока без трошоци за царинска декларација.

За таа цел, како што соопшти Царината, подготвени се промотивен анимиран спот и и брошури на македонски и албански јазик.

Најчитани вести