Балкан

Од денеска во Косово во функција повикувачкиот број +383

Од денеска во Косово во функција повикувачкиот број +383

Мустафа оцени дека станува збор за настан од големо значење.

Со воведувањето на новиот повикувачки број, останатите постепено ќе бидат елиминирани. Повикувачкиот број 381 до крајот на 2017 година ќе биде во целост исфрлен, појасни Мустафа.