Македонија

Од дома следете ја состојбата на граничните премини

Од дома следете ја состојбата на граничните премини

Официјалниот сајт на ЈП „Државни патишта“, со камерите на патарините и граничните премини, овозможува увид во моменталната состојба.

Ова е линкот кој ви го овозможува следењето.