сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 31

Од јуни директни летови на „Ер Србија“ од Скопје до Охрид

Авио-компанијата Ер Србија најави дека од јуни оваа година ќе воведе три сезонски летови неделно на релација Белград-Охрид.

air-serbia

Поврзани вести

Авио-компанијата Ер Србија најави дека од јуни оваа година ќе воведе три сезонски летови неделно на релација Белград-Охрид.

Летовите ќе бидат во понеделник, во среда и во петок со турболесен авион ATR со 66 седишта.

Националната српска авио-компанија ќе го зголеми бројот на летови од Белград кон Дубровник што ќе ги реализира секојдневно и ќе воведе петти неделен лет кон Пула. Кон Тиват ќе се воведадт два дополнителни лета неделно со што во летната сезона на релација Белград-Тиват ќе има 30 повратни летови неделно.

Најчитани вести