Македонија

Од ова видео ќе ви стане јасно се за „Црниот петок“

Од ова видео ќе ви стане јасно се за „Црниот петок“

Од оваа видео снимка, која трае околу една минута ќе ви стане јасно се околу „Црниот петок“.

Преполни продавници, редици граѓани кои буквално преминуваат еден врз друг за што побрзо да отидат и да купат нешто што е на попуст.

Погледнете…