Магазин

Од тоалетна школка извадил змија (ФОТО)

Од тоалетна школка извадил змија  (ФОТО)
Од тоалетна школка извадил змија

Елиот Бад, кој работи како ловец на змии, вели дека постојано добива повици од луѓето кои забележале змии во своите тоалетни школки.

Замислете како би се чувствувале доколку отидете во тоалет, а таму ве чека непријатно изненадување?

Токму тоа му се случило на овој човек кој живее во Австралија, каде е познато дека има разни видови змии отровници.

Елиот раскажува како ги вади змиите од тоалетните школки.

Првата беше долга околу 3 метри, а втората околу 2,4 метри. Првата ја пронајдоа работници кои ја реновирале куќата и ме беше многу тешко да ја извадам. Кога ме повика една госпоѓа, отидов кај неа и мислев дека се шегува кога ми рече дека во тоалетната школка имало змија. Но излезе дека тоа е вистина и од таму извадив змија долга над 3 метри, вели тој.

2snaketoalet

Тој вели дека змиите доаѓаат до таму преку водоводната мрежа.

3snaketoalet

snaketoalet