петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 67

Од утре стартува караванот „Купи куќа, купи стан“ во Охрид

kupi-kuka-kupi-stan

Последни вести

Во рамки на Карванот „Купи куќа, купи стан“ утре во Охрид Министерството за финансии заедно со претставници на банките и локални градежни компании ќе одржат презентација на проектот: како да се аплицира за субвенциите, кој може да аплицира и локална понуда на станови и куќи.

Настанот ќе се одржи во Општината (голема сала). Ги повикуваме сите заинтересирани граѓани за проектот да дојдат на презентацијата.

Карванот „Купи куќа, купи стан“ секоја недела продолжува во друг град: Битола, Прилеп, Гевгелија, Струмица, Штип, Тетово, Велес и Куманово.

 

Најчитани вести