вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 48

Одбележување на Денот на Царинската управа

download (29)

Последни вести

Царинската управа на Република Македонија со повеќе активности ќе го одбележи 14 Април – Денот на Царинската управа.

Денеска по тој повод Царинската управа во соработка со Републичкиот завод за трансфузиологија организира крводарителска акција која се спроведува на територијата на целата државата.

Централната свеченост ќе се одржи утре кога ќе бидат презентирани активностите на Царинската управа за изминатата 2014 година и активностите за пристапување на Република Македонија кон Конвенцијата за заеднички транзит, а на соработниците ќе има бидат врачени плакети и признанија за успешна соработка со Царинската управа

Најчитани вести