сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

Одбиен првиот приговор на БЕСА

Државната изборна комисија со 7 гласа „против“ и два гласа „за“ го одби првиот приговор на политичката партија БЕСА кој се однесува за избирачкото место 2333/1 во Арачиново, изборна единица два.

dik

Поврзани вести

Мнозинството членови на ДИК се согласија дека за приговорот на БЕСА нема докази кои го потврдуваат тврдењето на политичката партија за наводни изборни нерегуларности.

Најчитани вести