вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 6

Оддадена почит на четворицата загинати пилоти на МВР

Хеликоптерската несреќа се случи на 10 јули 2014 година кај Струмица.

Последни вести

Делегација на Министерството за внатрешни работи, заедно со семејствата на трагично загинатите пилоти Драги Мицев, Иљо Лопатички, Марјан Трајковиќ и Тоде Орешков, денеска во 9 часот одадоа почит на спомен обележјето во Аеродромската база, „Брест“ во Петровец.

Хеликоптерската несреќа се случи на 10 јули 2014 година кај Струмица.

Најчитани вести