Секс

Одлична поза за секс под туш

Одлична поза за секс под туш

Додека млазот топла вода ви ги милува усните и кожата, препуштете се во прегратката и водените бакнежи на партнерот.

Зачинете го уживањето под тушот и тоа со миризливите купки или музика за опуштање, како и со топли допири од машка рака. Оставете ја вратата од тоалетот отклучена , влезете во туш кабината и викнете го партнерот да ви се придружи.

par-1399229215-34870

Играта на зеаведување започнете ја на тој начин што прво еден со друг со купка ќе се истриете по целото тело. Правете нежни и спори движења, уживајте во водата која ве допира. Свртете се накај партнерот, насмевнете му се, гризнете го за усни и уживајте, испуштете по некој здив и натерајте го да ве посака како никогаш до тогаш.

devojka-pod-tusem-1395955674-31260

Кога возбудата ќе го достигне највисокот ниво, свртете му грб на партнерот и со рацете потпрете се на влажните плочки на ѕидот. Наведнете се нанапред да тој да може да ги стави рацете околу вашите струк одпозади. Млазовите вода нека паѓаат на вашиот грб и нека се одбиваат од неговите гради, тоа дополнителни ќе го зачини ова необично искуство. Забрзувајте го ритамот, а потоа успорете и така наизменично.

На самиот крај, повторете го туширањето отпочеток. Ќе ве посака повторно, но и секој пар кога ќе го почувствува мирисот на истата купка.