Македонија

Одложено прскањето против комарци во Скопје

Одложено прскањето против комарци во Скопје

Градот Скопје ги информира граѓаните дека најавената  авионска и терестрична дезинсекција против комарци која требаше да се одржи во период од 23.04.2016 до 28.04.2016 година е прекината заради влошување на временската состојба.

Кога временските услови ќе бидат поволни и ќе може да се реализација дезинсекцијата, граѓаните ќе бидат дополнително известени.