Магазин

Одложен концертот пред Центарот на холокаустот

Одложен концертот пред Центарот на холокаустот

Поради технички причини концертот на „The Young Band of Lod“ од Израел, кој требаше да се одржи денеска со почеток во 19 часот на платото пред Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија, се откажува, известија од Центарот.