Македонија,Крими хроника

Одложено судењето за кражбата во Музеј на Македонија

Одложено судењето за кражбата во Музеј на Македонија

Одложено удењето за кражбата во Музејот на Македонија која се случи во ноември минатата година.

Ова следува  на барање на одбраната, која посочи дека  не ги добила доказите  добиени во предистражна постапка.

Новото рочиште  е закажано за еден месец.