Спорт

Одморот им се претворил во кошмар – Батон и сопругата ограбени во својата вила

Одморот им се претворил во кошмар – Батон и сопругата ограбени во својата вила
Одморот им се претворил во кошмар - Батон и сопругата Џесика ограбени во Франција

Додека одмарале во вилата на Батон, крадци им пуштиле гас за успивање преку вентилацијата, па во моментот кога гасот почнал да делува, жртвите заспале.

Веднаш потоа крадците упаднале во вилата и украле предмети во вредност од над 300 илјади фунти. Особено скап бил венчалниот прстен на Џесика, кој бил со дијаманти.

По инцидентот во Сен Тропе полицијата најави најбрзо расветлување на случајот.