Магазин

Однадвор изгледа како нормална камп-приколка, но погледнете во што се претвора!

Однадвор изгледа како нормална камп-приколка, но погледнете во што се претвора!

Во последно време тренд во архитектурата е малиот простор да се направи комфорен и луксузен.

k1

Овој мобилен дом се вика „Де Mаркис“, и тоа не е исклучок од таа теорија. Да го имате ова нешто за кампување ќе биде како во сон. Кога за првпат го гледате,  изгледа како нормална приколка за кампување. Но кога ќе се спуштат двете страни… Сфаќете дека тоа не е вашата камперска приколка.

Можете да се паркирате во близина на вода, за лесен и удобен риболов.

k2

Ова е распоредот …

k3

Проѕирната покривка може да ве заштити од надворешни влијанија, а воедно да ги понуди неверојатен поглед на светот околу вас.

k4