петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 16

Одрон на патниот правец Маврово-Дебар

Поради одрон во прекин сообраќајот на патото Маврово - Дебар. Во моментот има одрон кај месноста Ростушка кривина.

odroni

Поврзани вести

Поради одрон во прекин сообраќајот на патото Маврово – Дебар. Во моментот има одрон кај месноста Ростушка кривина.

Патниот правец, како што информираат од ЈП Македонијапат е во прекин во двата правци. Екипите на Ј.П.Македонијапат работат на негово чистење.

Најчитани вести