Македонија

Одрон на патот Струга-Дебар сообраќајот во застој

Одрон на патот Струга-Дебар сообраќајот во застој

Автомото сојузот на Македонија информира дека на регионалниот пат од Струга кон Дебар е забележан одрон од камења.

Поради оваа ситуација сообраќајот на овој регионален пат е во целосен прекин.