Македонија,Крими хроника

Одземен накит во вредност од четири илјади евра

Одземен накит во вредност од четири илјади евра

На 21.05.2014 година, од страна на С.М.(36) од Скопје во ПС Аеродром пријави дека во периодот од месец јуни 2013 година до 19.05.2014 година во куќата на ул. „Мите Богоевски 7“ извршена е кражба од страна на непознат сторител при што е одземен златен накит во вредност од 240.000 денари.