Македонија

Официјално затворање на проектот „Подготовка на студии за развој на стратешки мултимодални транспортни јазли“

Официјално затворање на проектот „Подготовка на студии за развој на стратешки мултимодални транспортни јазли“

Министерот за транспорт и врски, Миле Јанакиески, денеска во ЕУ Инфо центарот, ќе се обрати на официјалното затворање на проектот „Подготовка на студии за развој на стратешки мултимодални транспортни јазли“.