Магазин

ВИДЕО: Огледало кое само ви покажува како ви стои облеката

ВИДЕО: Огледало кое само ви покажува како ви стои облеката
ВИДЕО: Огледало кое само ви покажува како ви стои облеката

Јапонски дизајнери направиле огледало кое без да пробате било каква облека, ви покажува како ви стои на вашето тело.

Единствен проблем кај оваа направа е тоа што купувачите секогаш пред огледало треба да бидат само во долна облека.