петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

„Огнена поза“ за незаборавен секс

6564b4051d

Поврзани вести

Никогаш не е доцна за мали промени во спалната соба, па ви носиме нова предлог „огнена поза“.

Седнете на стол и нека вашиот партнер стои свртен кон вас. Неговите нозе треба да бидат свиткани и подраширени. Ставете ги рацете на неговите рамена и нека тој ги стави рацете на вашиот долен дел од грбот.

Кренете ја десната нога и ставете ја на неговото лево рамо. Потоа кренете ја левата нога и ставете ја на неговото десно рамо.

Зошто ќе ви се допаѓа: Поголемиот дел од мажите не се толку флексибилни и мислат дека превиткувањето на колената е олимписки потфат, па ќе ве обожуваат како секс божица.

Најчитани вести