понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 12

„Огнена поза“ за незаборавен секс

seks

Последни вести

Никогаш не е доцна за мали промени во спалната соба, па ви носиме нова предлог „огнена поза“.

Седнете на стол и нека вашиот партнер стои свртен кон вас. Неговите нозе треба да бидат свиткани и подраширени. Ставете ги рацете на неговите рамена и нека тој ги стави рацете на вашиот долен дел од грбот.

Кренете ја десната нога и ставете ја на неговото лево рамо. Потоа кренете ја левата нога и ставете ја на неговото десно рамо.

Зошто ќе ви се допаѓа: Поголемиот дел од мажите не се толку флексибилни и мислат дека превиткувањето на колената е олимписки потфат, па ќе ве обожуваат како секс божица.

 

Најчитани вести