Македонија,Крими хроника

Ограбен бутик во Скопје

Ограбен бутик во Скопје

Тешка кражба во бутик во Скопје.

Две непознати лица во бутикот „Икс-ес“ извршиле тешка кражба на дрзок начин, при што одзеле поголема количина текстилна гардероба. Се превземаат мерки за целосно расчистување на случајот.