Крими хроника

Ограбен маркет во скопски Чаир

Ограбен маркет во скопски Чаир

Вооружени и маскирани лица ограбиле маркет во скопски Чаир.

Како што информира МВР, вчера околу 20.55 часот во Скопје,  на ул.„Џон Кенеди“ во маркет „Кам“, лоциран кај пензионерскиот дом, две маскирани лица вооружени со пиштоли влегле во маркетот дошле до касите каде имало и купувачи и со вперени пиштоли ги отвориле касите, го земале дневниот промет и се дале во бегство.

Се преземаат мерки за откривање на сторителите.