Македонија,Крими хроника

Ограбен стан во Битола

Ограбен стан во Битола

Ограбен станот на осумдесет и едногодишниот А.М. од Битола.

Од станот биле одземени 8.000 денари, разновиден златен накит, со што е сторена штета од околу 20.000 денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.