Балкан

Ограбен станот на Бранко Коцкица

Ограбен станот на Бранко Коцкица

Станот на актерот Бранко Милиќевиќ, попознат како Бранко Коцкица вчера бил ограбен.

Од неговиот стан се украдени четири рачни часовници, два-три прстени и револвер кој припаѓал на сопругата на Бранко.