Македонија,Крими хроника

Ограбен вработен на наплатната рампа Глумово

Ограбен вработен на наплатната рампа Глумово

Вчера околу 01,40 часот, едно НН лице со закана со пиштол и маскирано со фантомка на главата, од вработениот на наплатна рампа „Глумово“ одзел околу 5.000 денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.