Македонија,Крими хроника

Ограбена аптека на Џон Кенеди

Ограбена аптека на Џон Кенеди

Разбојништво е извршено вчера во аптека на улицата Џон Кенеди во Скопје.

Две маскирани лица со закана со пиштол извршиле разбојништво над две вработени одземајќи им околу 30.000 денари.

Извршен увид на местото на настанот, се преземаат мерки за откривање на сторителите.