Македонија,Крими хроника

Ограбена аптека во Скопје

Ограбена аптека во Скопје

Вчера околу 18 часот ограбена е аптеката „Алпи Фарм“ од Скопје.

Имено, непознато лице на вработената и се заканил со нож и шприц. Од касата одземал 13.700 денари.

Министерството за внатрешни работи работи на разоткривање на сторителот.