Македонија,Крими хроника

Ограбена аптека „Зегин“ на Партизанска

Ограбена аптека „Зегин“ на Партизанска

Разбојништво се случило вчера во аптека „Зегин“ на Партизанска.

Крадците, од кои еден вооружен со пиштол со закани од вработените одзеле околу 60 илјади денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите.