Македонија,Крими хроника

Ограбена црква во Валандово

Ограбена црква во Валандово

Тешка кражба се случила завчера вечерта во црквата „Св. Димитрија“ во Валандово.

Од црквата биле одземени околу 3 илјади денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.