петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

Ограбена црквата „Св. Пречиста“ во Кичево

g_crkva

Последни вести

Црквата „Св. Пречиста“ во Кичево денеска била ограбена од засега непознат сторител.

Од црквата се одземени три сребрени крста, еден манастирски печат и едно резбано сребрено кофчеже со мошти од „Св. Параскева“.

Најчитани вести