Македонија,Крими хроника

Ограбена црквата „Света Недела“ во струшко Дрслајца

Ограбена црквата „Света Недела“ во струшко Дрслајца

Ограбена црквата „Света Недела“ во селото Дрслајца, струшко.

Непознат сторител од црквата одзел 700 днари, 150 австралиски долари и 20 швајцарски франци.