Македонија,Крими хроника

Ограбена детската градинка „8-ми септември“

Ограбена детската градинка „8-ми септември“

Ограбена детската градинка „8-ми март“ во периодот од петти до деветти овој месец.

Непознат сторител со употреба на физичка сила извршил тешка кражба при што одзел монитор, принтер-скенер, двд и касетофон, со што се стекнал со противправна имотна корист од околу 25.400 денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.